DURAĞAN'A 1 MİLYONLUK HİBE DESTEĞİ

KUZKA’dan DURAĞAN’a 1 Milyon Liralık SOGEP Desteği.. Kaymakamlığımız koordinasyonu, Belediye Başkanlığımız ve Durakhan Anneleri Kooperatifi ortaklığı ile hazırlanan Sanayi Bakanlığı ve Kuzka tarafından değerlendirilen,
SOGEP kapsamındaki "Doğallığın Kadın Eliyle Buluştuğu Nokta Durakhan Projesi' kapsamında 1 milyon 100 TL bütçeli projeye yüzde 90 hibe olarak onaylanmasıyla birlikte imzalar atıldı.
Bir Ebubekir Yeşiloğlu dahil 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Sinop’ta gençlerin, kadınların ve engellilerin desteklenmesine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından uygulanan Sosyal Gelişmeyi Destekleme (SOGEP) Programı kapsamında; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın uyguladığı SOGEP kapsamında “Doğallığın Kadın Eliyle Buluştuğu Nokta Durakhan” projelerinin sözleşmesini Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu’nun Başkanlığında, Proje paydaşları İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Kooperatif Başkanı Nazan Akkaya’nın katılımıyla Valilik toplantı salonunda imzalandı.
Belediye Başkanımız AHmet Kılıçaslan; "Bu proje ile DURAKHAN ANNELERİ kooperatifimiz üzerinden kadın istihdamı oluşturmayı hedeflemekteyiz.
Belediyemizin de paydaş olarak yer aldığı bu projeyle ilgili olarak bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen KUZKA Genel Sekreteri Sayın Dr. Serkan GENÇ, Ajans çalışanı tüm uzmanlarımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na, Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Uğur GİRESUN’a ve Durağan Kaymakamlığı Proje Ofisi Üyelerine İlçemiz adına teşekkürü bir borç biliriz."dedi.
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir
 
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir
 
Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.