Gençlerin dilinden Mevlid-i Nebi çok güzeldi

Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tertip edilen program, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan 'Peygamberimiz ve Vefa'' temalı sinevizyon, İlahi dinletisi, Şiirler, Veda Hutbesi (Arapça ve Türkçe olarak), İmam Hatipli gençlerin hazırladığı ''Vefa'' temalı slayt gibi çeşitli aktivitelerle gerçekleştirildi.
Programda açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Ali Mustafa Yıldırım yaptı.
-Sevgili Peygamberimizin hayatından vefa kesitleri sunan Müftü Bey, asıl vefa'nın Allah'a kulluk ile gerçekleştirileceğini belirtti.
-Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine, bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Peygamber Efendimizin doğumunu ifade eden Mevlid-i Nebi haftamızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
-Programdan sonra Durağan Savcılığında göreve yeni başlayan Yazı İşleri Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Müftü Bey, ''Peygamberimiz ve Vefa Toplumu'' adlı eseri hediye etti.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir