MÜFTÜLERİMİZİ MİSAFİR ETTİK

Durağan İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde ilçemizde gerçekleşen İlçe Müftüleri toplantısına gelen Sinop İl Müftümüz Mustafa Düzgüney, İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, Boyabat İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Dikmen Müftüsü Faruk AL, Erfelek Müftüsü, Hikmet Bektaş, Gerze Müftüsü Bayram Karar, Saraydüzü Müftü vekili Yusuf Nayıroğlu, Türkeli Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü'yü Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Belediyemizde misafir etti.
Değerli hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, takım elbise, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını çok seven Görevini en iyi yapandır' görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır K.atstk 食' görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir