BAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Küçükzihinlerişekillen KOCAMAN BİR YÜREK gerekir. 24 KAŞIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ Kutlu Olsun TnDE DURAĞAN BELEDİYESİ DİYESİ Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı www.duragan.bel.tr' görseli olabilir

Başkanımız, mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine değindi ve eğitim camiasının Öğretmenler Gününü kutladı. Başkanımız mesajında, “Öğretmenlerimiz; ülkemizin kalkınması ve geleceğine katkı sağlayacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Öğretmen; insanların eğitim ve öğretimlerini meslek edinen, yolun başından sonuna kadar rehberlik eden, doğruları öğreterek yön veren ve yaşama hazırlayan kişidir. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. “dedi.