ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağı olan kıymetli öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Bir harf ile başlayan; hece hece, cümle cümle devam ederek güzel bir hikayeye dönüşen yolculuğun kahramanı, işte o ilk harfi okumayı, yazmayı öğretendir.
Ülkemizi 2023, 2053, 2071, 2099 Hedeflerine ulaştıracak olan evlatlarımızı geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum."dedi.

Bir 5 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir