İKAMETİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN

Durağan'ımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için ilçemizin, İller Bankası'ndan ayrılan payını artırıp, devlet hizmetlerinden daha fazla yararlanılması amacıyla Durağan’da ikamet edip, birinci ikametgah adresleri başka bir il, ilçe veya köyde bulunan değerli hemşehrilerimiz; ikametgah adresinizi Durağan ilçe merkezine alarak, memleketinize sahip çıkabilirsiniz.
Siz Durağan sevdalısı hemşerilerimizden, Durağan'ımızın gelişimine katkıda bulunmanız adına ikametgâhlarınızı ilçemizde göstermenizi, rica eder, saygılar sunarız.
.....HERŞEY DURAĞAN İÇİN.....
Bir şunu diyen bir yazı 'Bizim Şehrimiz, Bizim Geleceğimiz LnD DURAĞAN BELEDİYESİ 1955 Duragan DURAĞAN'IMIZA VE GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM İKAMETİMİZİ DURAĞAN'A TAŞIYALIM En yakın Nüfus Müdürlüğü'r veya E-Devlet üzerinden ikametgah adresinizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. www.duragan.bel.tr' görseli olabilir