HALI SAHA VE SEMT SAHASI DEĞER KATTI

Belediyemiz tarafından hayata geçirilerek kısa sürede tamamlanan halı saha ve semt sahası gençlerin spordaki yeni adresi oldu.
Gençlerimizin hayallerine giden yolda yanlarındayız, diyen Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Halı saha ve semt sahası tamamlandı. Gençlerimizin uğrak noktası oldu. Durağan’ımız Spor Kompleksine dönüşüyor. Gençlerimiz ve sporseverlerimiz için birçok yatırımı ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Durağan'ımıza hayırlı olsun."dedi.

Bir açık hava, ağaç ve şunu diyen bir yazı 'Eski Hali Yeni Hali' görseli olabilir