BAŞKANIMIZ İSTİŞARE TOPLANTISINDA

AK Parti Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
İnandığı değerlerin çilesini yoldaş edinmiş, zorlukları soluklanma vesilesi kılmış, başarıları hamd vesilesi saymış teşkilatın istikbali zaferdir.
Milyonlar için düşünen ve her daim Türkiye'yi yaşayan bir liderin ardında atan binlerce kalp, bu kalp atışlarının ritmini inşa eden onlarca gönül eri…
Zaferlere olan inancın kendisine otağ kurduğu bir kalp ve bu kalbe anlam katan gayretin, heyecanın, gelecek umutlarının sinesinde vücûd bulduğu inançlı bir teşkilat.
Terimiz soğumadan, soluklanmadan, ilmek ilmek, yeni başarıları inşa ederek, halkımızla omuz omuza, yeni efsaneleri oluşturmanın bitmeyen heyecanı ve gayreti ile
bir duvarın tuğlaları gibi birbirimizi destekleyerek birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize doğru yürüyeceğiz.