BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yayınladığı yeni yıl mesajında; “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Millet olarak yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. #DurağanBelediyesi olarak 2021 yılında yoğun bir şekilde hizmet etmenin onurunu yaşadık. Her yeni yıl yeni umutları da beraberinde getirir. Biz planlı çalışmalarımızla umutlarımızı bir araya getirip yine var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Gücümüzü buradan alıyoruz. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.