TOKİ KONUTLARI İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

“Durmadan, yorulmadan Durağan için çalışmaya devam.
TOKİ tarafından ilçemize yapılacak olan 177 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım ihalesi 02 Mart 2022 tarihinde Saat:14:30’da TOKİ tarafından yapılacak.
Durağan’ımızda yapılacak bu konutlar, yöresel mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecektir.
Konutlarımızı Durağan'a kazandıran; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM’a, Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Sn.Uğur GİRESUN’a, AK Parti İlçe Teşkilatımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TOKİ KONUTLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN 2+1 KONUTLAR 126 ADET DAİRE 54 ADET DAİRE 3+1 KONUTLAR PARTI Dr. Dr.NazımMAVİŞ Nazım Sinop Milletvekili Ahmet KILIÇASLAN Durağan Belediye Başkanı DURAGAN' görseli olabilir
Bir şunu diyen bir yazı 'T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞ TOK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI' görseli olabilir