İTFAİYE BİNASI VE ARAÇ GARAJI YAPILACAK

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, hizmet üretmeye devam ediyor. Başkanımız Kılıçaslan, İstanbul'da yaptığı girişimler sonucu ilçeye hibe olarak Sultangazi Belediyesi tarafından İtfaiye Binası ve Araç Garajı ile Bağcılar Belediyesi tarafından ise Canlı Hayvan pazarı yaptıracak.
Bir 1 kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'İLÇEMİZE KARDEŞ BELEDİYEMİZ OLAN SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİBE HAYIRLI OLSUN İTFAİYE BİNASI VE ARAÇ GARAJI DESTEĞİ ITFAIYE ( DÜRLUĞU DURAĞAN BELEDİYE DURAĞAN BELEDİYESİ Ahmet KILICASLAN DURAĞAN BELEDİYE BAŞKANI' görseli olabilir
İtfaiye Binası ve Araç Garajı projesinin tamamlandığını dile getiren Başkanımız Kılıçaslan; "Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman DURSUN ve değerli Belediye Meclis Üyeleri ile İstanbul ziyaretimizde yaptığımız istişareler sonucu ilçemize önemli bir projeyi kazandırıyoruz. Kardeş Belediyemiz olan İstanbul Sultangazi Belediyesinden ilçemize hibe İtfaiye Binası ve Araç Garajı yapılacak. Proje çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah en kısa zamanda Akbel mevkiinde bulunan kum ocağımızın yanına İtfaiye Binasını ve Araç Garajını yapacağız. Projenin hayata geçmesine vesile olan #Sultangazi ilçesinin mimarı hizmet ve gönül adamı Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman DURSUN’a, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sn. Süleyman YİĞİTOĞLU’a, Belediye Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Koltukta oturmakla hizmet olmaz, anlayışı ile vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için istişarelerle çalışmaya devam."dedi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'SULTANGAZİ BELEDİYESİ SULTANGAZİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SİNOP-DURAĞAN İTFAİYE BİNASI' görseli olabilir