HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı İsmail PAZAR ve yol arkadaşlarımız ile birlikte; Durağan Belediyesi Personel Ltd. Şti.'de bulunan 54 personelimizin 2022 yılı  toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Bir 2 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Bizler imar eden, mamur eden bir şeyler ortaya çıkartan bir nefer olarak yıllardan beri beraberce çalışıyoruz. Çalışmaktan elleri nasır tutmuş birçok kardeşimiz var. Belediyenin vizyonu şehrin vizyonudur. Böylesine önem atfettiğimiz kurumumuzda alın teri akıtan değerli kardeşlerimize verdiği hizmetlerden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Daha çok yapılacak iş var. Önemli olan değer katmaktır, verilen görevi layıkıyla yapmaktır. Önemli olan gücümüzün yettiğince bu görevi yerine getirmektir. Peygamberimiz 'İşçinin alın terini kurumadan ödeyin' demiştir. Bize düşen görevimizi en iyi ve layıkıyla yapmak alın terimizi bu şehre akıtmak ve başımızı yastığa koyduğumuzda huzurla uyuyabilmek evlatlarımızın yüzlerine bakabilmektir. Toplu İş Sözleşmemizi hep beraberce imzaladık. Bugüne kadar işçimizin hak ettiği parayı asla geciktirmemeye gayret ettik. Toplu İş Sözleşmemizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir