"İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABLÜ

Destansı bir mücadelenin umudunu, azmini, kararlılığını, inancını yüreklerden mısralara taşıyan İstiklal Marşımızı, her Türk vatandaşı aynı aşkla söylemeye, yüreğinde taşımaya devam edecek, bu coşku semalarımızda ilelebet yankılanacaktır. Bu düşünceler ile bir milletin duygularına tercüman olan, milletimizin hürriyet ve İstiklal fikrinin eşsiz abidesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümünde, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşımızın yazarı vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.
Belediye Başkanı

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı '"ALLAH Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazılacak Günleri Göstermesin" M.AkIERSOY M. Akif ERSOY Ahmet KILIÇASLAN Durağan Belediye Başkanı DURAGAN BELEDİYESİ' görseli olabilir