İSTANBUL'DA STK TEMSİLCİLERİ İLE

#İstanbul’da kıymetli hemşehrilerimizin misafiri olduk.
Bağcılar Kestane Bahçesinde İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, AK Parti Bağcılar ilçe Başkanımız hemşehrimiz Rüstem Tüysüz, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Murat Atbakıcı, Çorlu Belediye Meclis Üyesi Değer Kara, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Şakir Demirel, Müsiad Tekirdağ il başkanı hemşehrimiz Ramazan Doğan, Çorluspor kulüp başkanı hemşehrimiz Yusuf Gümüş, Sinop eğitim vakfı başkanı hemşehrimiz Mehmet Coşkun, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin ile birlikte ilçemiz köylerini temsil eden dernek başkanlarımız, STK temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve hemşehrilerimizle hasbihalde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları istişare ettik.
Milletimize hizmet yolunda dünden bugüne biriz , beraberiz ; yarın da birlik ve beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz.
Başkanlarımıza ve hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiye, muhabbete, sevgiye gönülden teşekkür ederim.Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin...
Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 12 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir