DUDEF KONGRESİNE KATILDI

 
Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, 2006 yılından bu yana faaliyette olan Durağan Dernekler Federasyonu'nun (DUDEF) 7. olağan kongresinde AK Parti Sinop İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun ile birlikte hemşehrilerimizle buluştu.
Başkanımız Ahmet Kılıçaslan,; "DUDEF Genel Başkanlığına seçilen ilçemiz iş adamlarından gönül ve hizmet adamı değerli kardeşim Halil İbrahim Aktan'a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, şahsında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başarılı çalışmalar diliyorum. Başkan Mustafa Yamanoğlu başta olmak üzere DUDEF Başkanlığı yapan ve Yönetimler de görev alan herkese hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Sivil Toplum dinamitlerinin güçlü olması, diri olması, birlik içerisinde olması kendi değerlerine kendi potansiyeline kendi toprağına kendi insanına sahip çıkmasıdır. Bir birimize sahip çıkarsak hiçbir engelle karşılaşmayız. Bizler Durağan için yapılacak her güzel hizmetin yanındayız. Gurbetten sılaya yapılan yatırımlarla bunun güzel örneğini yaşadık. Bu anlamda Durağan Dernekler Federasyonu’na desteğimiz tamdır."dedi.
 
Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir
 
 
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.