BAŞKANIMIZ KONYA'DA

12439099 507772412748449 5063138307570274036 n

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Konya ili Selçuklu ilçesi Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, ziyaretle ilgili: "Mevlana şehri Konya’dayız. Konya ilimizin Selçuklu ilçesi Belediyesini ziyaret ettik. Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ilçelerinden biri olan Selçuklu ilçesinin mimarı değerli Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’ı ve Başkan Yardımcısı Şükrü KOYUNCU'yu makamında ziyaret ettik. Değerli Belediye Başkanımızla yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizin simgesi olan Durağan pirinci ve mahrama hediye ettik. Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’a hediyesinden ve göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Belediyemizin imkânları belli. Gelirimiz giderimizi anca karşılıyor. Şimdiye kadar yapılması gereken ama; yapılmayan bir çok hizmet var. Bu hizmetlerin hayata geçmesi için bazı İl Belediyelerimizle, İlçe Belediyelerimizle irtibata geçiyor, başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Gelişmiş ve maddi imkanları yüksek düzeyde olan belediyelerimiz var. Bu belediyeleri ziyaret ederek, ilçemize neler yapabilirsizi konuşuyoruz."dedi.