AÇIK CEZAEVİ’NDE SONA DOĞRU

AÇIK CEZAEVİ’NDE SONA DOĞRU

İlçemize açılacak olan Açık Cezaevi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa bir zaman içersinde açılacak olan Cezaevi’nin İdari Bina, Koğuş, Yemekhane yapım işi tamamlandı. Temizlik çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, çalışmaları yerinde inceledi. Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, yaptığı değerlendirmede: “Çalışmaları yerinde gördük. Temizlik çalışması yapan işçilerimize kolaylıklar diledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonucunda Durağan’ın gelişmesinin önünü açacak olan Açık ceza evinin Durağan’a açılması için gerekli girişimleri yapmıştık. Girişimlerimiz sonuç verdi. Açık Ceza evinin Durağan’a açılması artık kesin. Vatandaşımız rahat olsun. Bize verilen sorumluluğun bilinciyle Durağan’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Verilen sözleri Allah’ın izniyle bir bir tutmaya devam ediyoruz. İnşallah projelerimizi sırasıyla hayata geçirerek ilçemizin eksikliklerini tek tek gidereceğiz.”dedi.