YENİ YIL MESAJI

Yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını Durağan’lı hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz.

49065402 1018367141688971 295076571201404928 o

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız Mesajında: "2019 yılı içerisinde, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. 2019 yılında ilçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Durağan’da önemli yatırımlara hep birlikte imza attık. Altyapı, İmar, İçme Suyu, Katı Atık Arıtma Tesisi (Çöp), Yeni araçların alınması, Üst Yapı, Sosyal Tesislerin kullanabilir hale gelmesi, hükümetimizin yatırımları gibi birçok alanda çalışmalar yaptık. Hep beraber yeni yılda, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet ve bizlere sunduğu gönül belediyeciliği anlayışıyla halkımızın bize verdiği emaneti kendisini örnek alarak her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşehrilerimiz için yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. Durağan’lı hemşehrilerimizin, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını tebrik ederim. Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslam âlemine, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederim."dedi.