GAZETECİLER GÜNÜ

Basın;
MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

Basın ve yayın organları din, dil, inanç ve siyasi görüş farkı gözetmeden tarafsız bir şekilde toplumu bilgilendirmek ve aydınlatmakla yükümlüdür. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Özellikle kamuoyunun bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Ülkemizde, İlimizde ve İlçemizdeki gelişmeleri doğru şekilde algılayıp yorumlayarak halkın bilgilendirilmesinde gazetecilerin etkin bir rolü bulunmaktadır. Belediye olarak faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın halka duyurulmasında, etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımızın ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ifa etmekte oldukları kamu hizmetlerinden dolayı tüm gazete, internet ve televizyon çalışanlarına teşekkür ederim. Bu bağlamda, tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlar sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim.

82525804 1302082279984121 7103229588020396032 n