ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Görüntünün olası içeriği: Kadir Baltekin, yazı

Başkanımız mesajında: " 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin tarihten silinmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğarcasına ve tüm imkansızlıklara rağmen vatanına olan aşkı, bayrağına olan sevgisi ve iman dolu yüreğiyle dünya tarihini adeta yeniden şekillendirdiği aziz milletin bir destanıdır.

"Bir asır önce yedi düvele karşı mücadele eden aziz milletimizin bugün de torunları tek millet tek bayrak tek vatan ve tek devlet düsturu ile büyük bir destan yazıyor. Yurdumuzun dört bir tarafında görev yapan Mehmetçiğimizi selamlıyorum. Rabbim onların ayağına taş değdirmesin inşallah... 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümünde 'Taarruzu değil, ölmeyi' emreden Gazi Mustafa Kemal'i, bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden binlerce şehidimizi, gazilerimizi ve onların yanında omuz omuza mücadele verenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum..."dedi.