BAŞKANIMIZIN "GAZETECİLER GÜNÜ" MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN mesajında şu ifadelere yer verdi:" Demokrasimizin temel taşlarından biri olan basınımız, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Hayatın birçok alanıyla ilgili bilgiye, yasal ve etik yollardan ulaşıp kamuoyunu bilgilendirme dışında hiçbir çıkar gözetilmeden haberleştirilmesi, gazete, dergi, internet, radyo veya televizyon istasyonları vasıtasıyla vatandaşlarımıza sunulması önemli bir kamu hizmetidir. Yaz kış denilmeden her türlü iklim şartlarında, alın teri ve zihin emeğiyle yoğrulan zahmetli bir hazırlık süreci sonunda ortaya çıkan haberler vatandaşlarımıza ulaşmaktadır. Bu vesileyle başta Ülkemiz genelinde, Sinop'umuzda, İlçelerimizde ve İlçemizde görevlerini özveri ve emekle sürdüren basın mensuplarımız olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, saygılar sunuyorum."

Görüntünün olası içeriği: Kadir Baltekin, şunu diyen bir yazı 'ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ Kutlu Olsun Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı Bizim Şehrimiz Bizim Geleceğimiz DURAĞAN BELEDİYESİ 1955'