ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

2

Durağan Kaymakamı Turan SOĞUKOLUK, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, İlçe Jandarma Komutanı Kemal ASRLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım YURDAGÜL ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.
Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evlatlarını şehit veren ÖZLÜ, AKGÜL ve UĞUR ailelerini ziyaret eden Kaymakam SOĞUKOLUK, Başkan KILIÇASLAN, İlçe Jandarma Komutanı ASRLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü YURDAGÜL şehitler Ahmet ÖZLÜ, Niyazi UĞUR ve Kadir AKGÜL’ün değerli ailesi Hüseyin ÖZLÜ, Güllü UĞUR ve Necati AKGÜL ile hasbihalde bulundu.

EN KUTSAL EMANET
Ziyaretlerde şehit aileleriyle sohbet eden Kaymakam SOĞUKOLUK, “Şehitlerin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Bu vatan için şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış, Çanakkale’den, İstiklal Savaşı’ndan günümüze kadar nice şehitlerimiz ve gazilerimiz hürmetine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ
“Şehit Ailelerimize Sahip Çıkmak Bizim Boynumuzun Borcudur" diyen Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN; “ Şehit aileleri, bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızdan birer emanettir. Şehit ailelerine, devletin her kurumu her zaman açıktır. İhtiyaç hissettiklerinde kendilerine destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin, sizleri başımızdan eksik etmesin. Bu vesileyle tüm gazilerimize şükranlarımı sunar, kahraman ecdatlarımızı rahmetle anıyorum.”dedi.