BAŞKANIMIZDAN ANKARA ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan ilçemizin eksiklerinin giderilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Başkanımız Kılıçaslan, Projelerin takibi için Ankara’da kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkanımız yaptığı değerlendirmede; “ İller Bankası Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı Yusuf BÜYÜK’ü, Yatırım Değerlendirme Başkanı İlker Şadi İŞLEYEN’İ, Üst Yapı Uygulamaları Daire Başkanı Orhan IŞIK’ı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk. Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden, İller Bankası ile yaptığımız çalışmalarda bizlere yol gösteren, yardımcı olan ilçemizin eksiklerinin giderilmesine vesile olan Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığı Harita Müdürlüğü, Sayısal Harita ve Tersimat Grup Sorumlusu Uzman Ahmet Fatih Coşar Bey’e Durağan Belediyesine verdiği destek ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve Durağan halkı adına teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı görevlerde yükselmeyi kendisine nasip ettin.”dedi.