BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERE RÖPORTAJ VERDİ

“Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. “

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan'ı makamında Çerçiler Şehit Recep Geçer YBO 8. Sınıf öğrencileri ve Din Kültürü Öğretmeni Rıdvan Deniz ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Öğrencilerle “Saygı Konusunda” röportaj yaptı. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Yarınımız olan öğrencilerimizle "Saygı Konusu" hakkında bilgi verdik. Öğrencilerimizin eğitimin her aşamasında başarılı olması çok önemli. Durağan Belediyesi olarak eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, başarılar diliyorum."dedi.

12508901 1115856168447780 1819784224582602835 n